Over ons

Nooitmeergrasmaaien.Be: Dé Robotmaaier Specialist

Welkom bij NOOITmeerGrasmaaien.be. Onze robotmaaiers maken jou het leven makkelijk. Zowel in je tuin als op professionele bedrijfsterreinen of sportvelden houden zij het gras kort en door het mulchen enorm gezond! Doordat we verschillende robotmaaiers aanbieden, kunnen wij je objectief adviseren welke robot de beste oplossing biedt in jouw situatie. Dit zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. Naast het aanbod robotmaaiers en tuinmachines kan je bij ons uiteraard ook terecht voor onderhoud en herstelling. Wil jij jaar na jaar profiteren van een perfect gemaaid gazon of bedrijfsterrein zonder zorgen? Vertrouw dan op de kennis en ervaring van dé robotmaaier specialist met service voor- en na verkoop. Zo kan je onbezorgd genieten van jouw machine en blijft deze in topconditie, het hele jaar door.

Sinds 2003!

Drijvende kracht achter NOOITmeergrasmaaien.be is Peter Coninx. Hij is vroeg in het vak gestapt, volgt elke bijscholing, nieuwsgierig,... . Een eerlijke behandeling samen met een kwalitatieve benadering/ afwerking beschrijft het beste hoe de klanten hier in de watten gelegd worden. Het zijn tevens waarden en normen die we hoog in het vaandel dragen!

Kies jij voor dé robotmaaier specialist?

Ben jij op zoek naar een grasrobot of tuinmachine? Neem dan snel contact op met dé robotmaaier specialist voor meer informatie of kom langs in onze toonzaal te Bree. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Wil je snel en eenvoudig je grasrobot of tuinmachine online kopen? Kijk dan meteen in onze webshop en maak je keuze